PhD Survivor

Adakah anda seorang PhD candidate atau PhD survivor? Mungkin juga kedua-duanya kan?

Bagi anda yang masih sedang berjuang menyiapkan tesis, teruskan saja. Jangan sekali-kali berputus asa. Saya doakan agar anda sentiasa bersemangat dan dipermudahkan setiap urusan sehinggalah ke penghujung perjalanan.

Kat sini, saya nak kongsikan sebuah T-shirt inspirasi yang di depannya ada tulisan “PhD survivor”. Semuanya lengan pendek kolar bulat. Tapi yang best, saiznya tu ada dari M sampailah 5XL ha.. dari regular size ke extra gitu..

Saya beli sekadar nak jadikan inspirasi, pakai kat rumah aje. Walaupun PhD journey saya dah lama pun berlalu, namun saya masih tak dapat lupakan setiap saat kenangan ketika melalui journey ini. Sebab tu, saya masih berminat dengan t-shirt inspirasi PhD.

Maklum pula, musim covid ni memang saya banyak duk rumah aje. WFH la katakan. Jadi, memang sangat-sangat memerlukan baju-baju longgar yang selesa. Alang-alang nak beli t-shirt, biarlah beli yang ada tulisan-tulisan inspirasi macam ni. Dapat pulak t-shirt kain full cotton yang ringan macam ni. Memang selesa sungguh.

Kalau anda berminat nak dapatkan t-shirt inspirasi PhD Survivor ni, boleh beli di https://anamida.com atau klik terus link ni

https://anamida.com/clothing/t-shirt