Tanggungjawab sebagai developer -bangunkan sistem yang memudahkan dropship

Setelah tamat pengajian PhD, NT masih ada rasa tanggungjawab sebagai system developer.

Terbaru, NT merasakan perlu untuk bangunkan satu sistem yang boleh memudahkan usahawan Malaysia terutama para peniaga dropship. Ha, NT tak suka nak panjang lebar tulis, dah penat tulis thesis. Utk blog, kita direct to the point je.

NT ada bangunkan satu sistem automasi dropsip dan pengurusan vendor. Eh kenapa lak ke situ? Yelah, kita ni sambil-sambil bekerja, belajar, kita still ada buat kerja-kerja sambilan terutama meniaga sikit2 untuk tambah pendapatan. Yang paling popular tentulah dropship.

Ok, nak tau tentang sistem yang NT bangunkan tu.. tunggu post seterusnya.